maanantai 27. helmikuuta 2017

Kevätarpajaiset

Maaliskuu lähenee ja kevätfiilikset nousevat. Koska tässä blogissa ei ole aiemmin ollut arpajaisia, niin korjataanpa asia nyt. Eli keväiset arpajaiset pyörähtävät käyntiin tänään ja loppuvat aprillipäivänä 1.4.2017 Vapun päivänä 1.5.2017. Kuvatekstistä poiketen pidensin aikaa kuukaudella, niin saan voittojen mukaan kenties myös jotain itse kasvatettua.

Palkinnot ovat tietysti puutarhaan (tai parvekkeelle) sopivia, eli kokoan teille kaksi mukavaa yllätystä, yhden vähän isomman ja toisen hieman pienemmän. Erittäin suurella todennäköisyydellä palkinnot sisältävät myös jotain risusta tehtyä.

Miten osallistutaan? 

Kommentoimalla tähän postaukseen olet mukana arvonnassa. Kommentissasi voit kertoa terveisesi ja/tai juttutoiveesi. Voit myös kernaasti ottaa kantaa siihen, miten haluaisit juttujen blogissa näkyvän (eli koko juttu heti auki, vai mieluummin, niin että jutusta näkyy vain kuva ja pikkupätkä).

Osallistumisaikaa on siis aprillipäivän iltaan saakka. Palkinnot arvon sunnuntaina 2.4.2017 ja kerron niistä sitten täällä blogissa mahdollisimman pian. Onnea arvontaan!


Ps. Blogin oikeassa sivupalkissa on kysely, missä voit kertoa mielipiteesi blogipostauksen tyylistä. Käyhän täppäämässä itsellesi mieluisin vaihtoehto. Kiitos avustasi.

3 kommenttia:

 1. Koko juttu heti auki, en millään viitsi klikkailla niitä pienempiä ja sitten jää monesti lukematta.
  Sulla on kiva blogi jota olen lukenut varmaan alusta alkaen.

  Nonna

  VastaaPoista
 2. Arvonnassa mukana ja koko juttu heti auki 😊
  Blogissasi on vaikka mitä ihania juttuja, sen vuoksi liityin heti seuraajaksi, jotta yksikään postaus ei menisi enää ohitse.

  VastaaPoista
 3. Arvonnassa mukana! 😃 Koko juttu heti auki mukavampi lukea.

  VastaaPoista

Blogi ilman kommentteja on kuin puutarha ilman puita. Kiitos kommentistasi ♥